Waarom wij de beste keuze zijn?

Schol & Gorter Advocaten maakt het verschil

Schol & Gorter Advocaten is het niche kantoor voor de ondernemer op het gebied van ondernemingsrechtelijke en commerciële juridische dienstverlening. De advocaten van Schol & Gorter Advocaten begeleiden en adviseren de ondernemer op het gebied van diverse rechtsgebieden die kunnen worden onderverdeeld in: Ondernemingsrecht, Civiele rechts- en procespraktijk, Insolventierecht, Fusies & Overnames, Vastgoed, Arbeidsrecht, Personen- en familierecht.

over ons

Expertise

WWFT

De Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme (WWFT) is in de huidige vorm in augustus 2008 ingevoerd. Met de wet wil de overheid voorkomen dat criminelen uit misdrijf afkomstige gelden witwassen of gebruiken voor terroristische doeleinden. Op grond van de WWFT is de advocaat verplicht tot het verrichten van cliëntenonderzoek en het doen van een melding bij een vermoeden van witwassen of het financieren van terrorisme. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de website van het Bureau Financieel Toezicht.

Publicaties

Schol & Gorter Advocaten

Molenstraat 13,
7514 DJ Enschede.

info@sgadvocaten.nl
+31(0)53 431 00 63

KVK: 57032106
BTW: NL8524.10.700B01

Niet gevonden wat u zocht?

Neem contact op met een van onze medewerkers of stuur een email via het contactformulier. Direct een e-mail versturen: info@sgadvocaten.nl.

Het is ook mogelijk om telefonisch contact met ons te zoeken. Bel dan: +31(0)53 431 00 63, u krijgt een van onze medewerkers aan de telefoon.

Schol & Gorter Advocaten is gevestigd in Enschede (Overijssel). Wij opereren door heel Nederland.