Jansen & De Wit verstevigt haar positie verder in Noord-Nederland met de overname van Uitzendbureau In4Work uit Franeker

Over In4Work

In4Work gevestigd te Franeker is in 2008 opgericht en richt zich hoofdzakelijk op de het uitzenden en detacheren van personeel in de branches schoonmaak, metaal & techniek en productie.

Over Jansen & De Wit

We zien dat bedrijven en kleinere uitzendbureaus moeite hebben om te voldoen aan de regeldruk en vele wijzigingen in de personeelsadministratie. De visie van Jansen & De Wit is om het beste voor haar personeel en opdrachtgever te leveren en dat kan alleen als je vol inzet op kwaliteit.

Jansen & De Wit is een toonaangevende speler op de flexmarkt met ruim ca. 2000 medewerkers gedurende het jaar op haar loonlijst. Met al bijna 25 jaar ervaring aan boord is Jansen & De Wit in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grotere personeelspartners voor het MKB segment in de regio Noord- en Oost Nederland. Sterk in de branches bouw & infra, metaal & techniek, logistiek, schoonmaak, tuinbouw en productie. Het dienstpakket van Jansen & De Wit bestaat uit detachering, payrolling, uitzenden en het verzorgen van de backoffice voor intermediairs. Jansen & De Wit heeft vestigingen in Hoogeveen, Emmen, Heerde, Nijverdal en Groningen.

Bij deze transactie is Jansen & De Wit juridisch begeleid door Schol & Gorter Advocaten.

Meer informatie over deze transactie vindt u onder andere hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.