Bouwbedrijf Renshof uit Enschede is overgenomen door elk® groep, onderdeel van Waterland Private Equity. Renshof wordt onderdeel van de elk® groep, maar blijft onder eigen vlag haar werkzaamheden uitvoeren. Met de overname verstevigt de positie van elk® groep in het oosten van Nederland en geeft daarmee verder vorm aan de gewenste groei.

Beide organisaties zien dat de huidige markt vraagt om sterke, betrouwbare en landelijk opererende organisaties. Zo ontstaat een toekomstbestendige organisatie. Zowel Renshof als elk® groep zijn erachter gekomen dat ze dezelfde ideeën hebben over de markt en belangrijke onderwerpen, zoals duurzaamheid en innovatie.

Bouwbedrijf Renshof is in 2003 opgericht en telt zo’n dertig medewerkers. Het bedrijf concentreert zich op renovatie, verduurzaming en onderhoud voor professionele vastgoedeigenaren. Gecombineerd met elk® groep vergroot Renshof haar positie in regio Twente.

elk® is in 2000 opgericht als onderhoudsbedrijf. In de afgelopen 23 jaar specialiseert de organisatie zich op het gebied van renovatie, (groot) onderhoud en de transformatie van wijken. Met de overname van verschillende bedrijven, zoals NVT, De Goede en VIOS, is elk® groep uitgegroeid tot één van de koplopers binnen haar markt. Vanuit 14 vestigingen werken bijna 800 medewerkers aan de ambitie: door sociaal en technisch te innoveren de transitie naar duurzame en vitale wijken versnellen.

Elk draagt ​​met haar projecten positief bij aan de verduurzaming van de Nederlandse woningbouw. Elk heeft 11 lokale vestigingen verspreid over heel Nederland en heeft ruim 500 mensen in dienst.

Bij deze transactie is Bouwbedrijf Renshof juridisch begeleid door Schol & Gorter Advocaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.