In het kader van het onderzoeken van de doorstartmogelijkheden heeft een aantal gegadigden zich gemeld bij de curator, mr. P.E.M. Schol, en is afgelopen donderdag met goedkeuring van de rechter-commissaris, de zekerheidshouders en de Belastingdienst, overeenstemming bereikt omtrent een doorstart van de onderneming van Tide Microfluidics B.V.

De doorstarter, genaamd Solstice Pharmaceuticals B.V., zal op de huidige bedrijfslocatie van Tide Microfluidics B.V. de onderneming voortzetten en al het personeel (7 personen) dat als gevolg van het faillissement ontslag is aangezegd een nieuwe arbeidsovereenkomst aanbieden. Belangrijke stakeholders verwelkomen de doorstart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.