Op 7 september 2016 werd Fishing Adventure B.V. door de rechtbank Overijssel, locatie Almelo failliet verklaard. Door een misverstand was de bestuurder niet ter zitting verschenen. Fishing Adventure B.V. is direct in hoger beroep gegaan en werd daarbij bijgestaan door Tamara de Jong van Schol & Gorter Advocaten.

Afgelopen donderdag was de behandeling van het hoger beroep en is gebleken dat er geen sprake is van een faillissementstoestand. Ook de curator was voorstander van vernietiging van het faillissement. Het Gerechtshof te Arnhem heeft maandag 24 oktober 2016 de faillissementsuitspraak van de rechtbank Overijssel, locatie Almelo vernietigd en het verzoek tot faillietverklaring alsnog afgewezen.

Voor Fishing Adventure B.V. heel goed nieuws nu de volgende gesprekken met de gemeente alweer op de agenda staan. De voorbereidingen voor het visrecreatiepark aan Het Rutbekerveld kunnen worden voortgezet.

Meer informatie over de vernietiging van het faillissement van Fishing Adventure B.V. vindt u hier.

De advocaten van Schol & Gorter Advocaten treden niet alleen op als curator in faillissementen, maar adviseren en procederen ook over alle aangelegenheden die zich afspelen in het kader van het faillissementsrecht. Mocht u vragen hebben over faillissementsrecht, neem dan gerust contact op met een van onze advocaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.