Op vrijdag, 17 juni a.s., vindt bij GoalGorilla N.V. een bijeenkomst plaats over crowdfunding (Oude Markt 9B, Enschede). GoalGorilla N.V. heeft onlangs succesvol een crowdfunding campagne voltooid. De crowdfunding campagne is juridisch begeleid door Schol & Gorter Advocaten.

Tijdens de lezing zal Mieszko Czyzyk, directeur en mede-eigenaar van GoalGorilla N.V., zijn ervaringen delen. Roy Damhuis, belastingadviseur bij Jongbloed Fiscaal Juristen, heeft GoalGorilla N.V. in dit traject op fiscaal gebied begeleid en zal tijdens de lezing de fiscale aspecten van crowdfunding nader belichten. Patrick Gorter, advocaat bij Schol & Gorter Advocaten, zal tijdens de lezing ingaan op enkele juridische aspecten van crowdfunding.

Meer informatie over deze bijeenkomst vindt u hier. Via deze link kunt u zich ook aanmelden voor deze bijeenkomst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.