Per 1 mei 2016 is het team van Schol & Gorter Advocaten uitgebreid met de komst van advocaat/partner mr. T.L.V. (Tamara) de Jong (t. 053-4310063, e-mail: t.dejong@sgadvocaten.nl).

Tamara heeft als advocaat ruime ervaring in een algemene rechtspraktijk met de nadruk op het arbeidsrecht en het personen- en familierecht. Daarnaast heeft zij goede kennis van het incassorecht en het beslag- en executierecht mede doordat zij werkzaam is geweest als jurist bij een deurwaarderskantoor.

Bij Schol & Gorter Advocaten zal Tamara met name werkzaam zijn in het arbeidsrecht en het personen- en familierecht en daarmee is de dienstverlening van Schol & Gorter Advocaten aanzienlijk uitgebreid. Meer informatie over Tamara vindt u op de Teampagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.