Waarom wij de beste keuze zijn?

Schol & Gorter Advocaten maakt het verschil

Schol & Gorter Advocaten is het niche kantoor voor de ondernemer op het gebied van ondernemingsrechtelijke en commerciële juridische dienstverlening. De advocaten van Schol & Gorter Advocaten begeleiden en adviseren de ondernemer op het gebied van diverse rechtsgebieden die kunnen worden onderverdeeld in: Ondernemingsrecht, Civiele rechts- en procespraktijk, Insolventierecht, Fusies & Overnames, Vastgoed, Arbeidsrecht, Personen- en familierecht.

over ons

Werken bij Schol & Gorter Advocaten

Vacatures

Schol & Gorter Advocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor. De advocaten bieden de ondernemer uitstekende kwaliteit op het gebied van ondernemingsrechtelijke en commerciële juridische dienstverlening.

Ben jij een student-stagiaire HBO/WO?
Voor mogelijkheden tot het lopen van een (student)stage kunt u contact opnemen met Schol & Gorter Advocaten. Open sollicitaties kunnen per e-mail (info@sgadvocaten.nl), voorzien van een CV en een foto, worden toegezonden. Wij streven er naar sollicitanten binnen 14 dagen te berichten.

Publicaties

Schol & Gorter Advocaten

Molenstraat 13,
7514 DJ Enschede.

info@sgadvocaten.nl
+31(0)53 431 00 63

KVK: 57032106
BTW: NL8524.10.700B01

Niet gevonden wat u zocht?

Neem contact op met een van onze medewerkers of stuur een email via het contactformulier. Direct een e-mail versturen: info@sgadvocaten.nl.

Het is ook mogelijk om telefonisch contact met ons te zoeken. Bel dan: +31(0)53 431 00 63, u krijgt een van onze medewerkers aan de telefoon.

Schol & Gorter Advocaten is gevestigd in Enschede (Overijssel). Wij opereren door heel Nederland.