Met de overname van Flexi-Job en H&S Personeelsdiensten breidt Jansen & De Wit haar strategische positie verder uit in Noordoost Nederland. Flexi-Job richt zich met name op uitzendkrachten in de tuinbouw, recreatie, productie, metaal & techniek, schoonmaak, betonindustrie, bouw en logistiek. H&S Personeelsdiensten richt zich met name op detachering in de schilder,- bouw,- en afbouwbranche. Beide bedrijven zijn een mooie toevoeging aan de portefeuille van het bedrijf Jansen & De Wit. Het bedrijf heeft vorig jaar eveneens een tweetal overnames gedaan.

Met de strategische overname van Flexi-Job en H&S Personeelsdiensten verstevigt Jansen & De Wit haar positie in de Drentse provincie. Jansen & De Wit heeft reeds vestigingen in Hoogeveen, Emmen, Groningen, Nijverdal en Heerde.

De overname is een logische stap in de buy and build strategie van het bedrijf om een sterke regionale speler te zijn in Noord- en Oost Nederland. Jansen & De Wit is gespecialiseerd in detacheren, uitzenden, payrolling en het verzorgen van de totale backoffice voor intermediairs.

Bij deze transactie is Jansen & De Wit juridisch begeleid door Schol & Gorter Advocaten.

Meer informatie over deze transactie vindt u onder andere hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.