Labeko en AGAR Holding zijn van oudsher beiden pioniers in de betonmortel. Labeko is een familiebedrijf en heeft in de nabije toekomst geen opvolgingsmogelijkheid vanuit de familie en/of bedrijf. Om het bedrijf succesvol te laten blijven en haar eigen identiteit te laten behouden is aansluiting bij familiebedrijf AGAR Holding een gewenste stap.

Voor AGAR Holding is de overname van Labeko een strategisch waardevolle uitbreiding van haar portfolio. Dit geldt zowel op internationaal gebied, met name voor de gelieerde Engelse bedrijfsactiviteiten, maar ook in het Groene Hart van Nederland.

Bij deze transactie is AGAR Holding juridisch begeleid door Schol & Gorter Advocaten.

Meer informatie over deze transactie vindt u onder andere hier en hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.