In het kader van het onderzoeken van de doorstartmogelijkheden heeft een aantal gegadigden zich gemeld bij de curator, mr. P.E.M. Schol, en is afgelopen week, met goedkeuring van de rechter-commissaris en de betrokken stakeholders, overeenstemming bereikt omtrent een doorstart van de onderneming van Duplaco B.V.

Duplaco B.V. exploiteerde een onderneming op het gebied van het kweken van (Chlorella) microalgen voor de voedingsindustrie en beschikte over een state of the art productiefaciliteit in Oldenzaal.

De doorstarter, genaamd Aliga Microalgae uit Denemarken, zal op de huidige bedrijfslocatie van Duplaco B.V. de onderneming voortzetten en een deel van het personeel dat als gevolg van het faillissement ontslag is aangezegd een nieuwe arbeidsovereenkomst aanbieden. Belangrijke stakeholders verwelkomen de doorstart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.