Otterman Techniek is per januari 2022 onderdeel van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven geworden. Door onderdeel te worden van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven heeft Otterman Techniek ervoor gezorgd dat de continuïteit voor de medewerkers, klanten en relaties gewaarborgd blijft. Hierdoor blijft de opgedane ervaring van Otterman Techniek van de afgelopen 80 jaar behouden en is er ruimte voor Otterman Techniek om door te groeien als bedrijf. Als gevolg van de samenwerking met de andere vestigingen en onderdelen van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven in de regio, kunnen opdrachtgevers nog sneller en beter bediend worden.

Bij deze transactie is de aandeelhouder van Otterman Techniek juridisch begeleid door Schol & Gorter Advocaten.

Meer informatie over deze transactie vindt u onder andere hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.