Teunissen & Becking is een toonaangevende speler op het gebied van wand- en vloertegels voor toepassing binnen- en buitenshuis, badkamers, keukens en aanverwante materialen. Teunissen & Becking is na haar oprichting in 1962 gestart als tegelzetbedrijf en heeft zich over de jaren uitgebreid tot een leidende speler in tegels, keukens en badkamers. Met de overname door Rob Teunissen in 1994 heeft de onderneming een jaarlijkse sterke groei laten zien. Inmiddels is zij een van de grootste spelers op tegelgebied in Nederland. Met de toetreding van NewPort als investeerder kan Teunissen & Becking haar ambitieuze groeistrategie versnellen en haar positie in de markt verder consolideren. DGA en CEO Rob Teunissen blijft, samen met Hugo van Dijk, de directie van Teunissen & Becking voeren.

Bij deze transactie is Teunissen & Becking juridisch begeleid door Schol & Gorter Advocaten.

Meer informatie over deze transactie vindt u onder andere hier en hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.